+31 85 130 67 62

GRATIS DEMO

GRATIS ADVIESGESPREK

DIGITAAL SCOREN

DIGITALE (NEURO-)PSYCHOLOGISCHE TESTEN

DIGITAAL SCOREN

Roermond Score Programma

Het uitwerken van psychologische papieren tests kan veel tijd kosten. Dat komt vaak door het handmatig opzoeken van scores in normtabellen en het opstellen van een rapportage.

RSP is een softwareprogramma waarmee psychologen en diagnostici alle gangbare psychologische papieren tests in één programma kunnen scoren op uniforme wijze.

SaaS oplossing

On premises – SaaS
RSP wordt al sinds 1988 in de klinische praktijk gebruikt. Van oorsprong is het een On-premises programma dat in de basis werkte met Microsoft Word en Excel. Inmiddels is er een SaaS variant beschikbaar die via een moderne webbrowser werkt. Deze SaaS versie heet RSPweb. Hier zijn geen Microsoft Office licenties meer voor vereist.

Rapportage
RSP maakt een automatische rapportage van de ingevulde scores. Deze rapportage bestaat uit detailrapporten als pdf-bestanden en een conceptrapport als .docx of .doc bestand.

Gebruikers – named users
RSP werkt met named users. Het gaat er dus niet om hoeveel mensen tegelijk in het systeem zijn, maar om het aantal gebruikers dat toegang heeft tot de applicatie. 

SSO-koppeling
Het is mogelijk om een Single Sign-On (SSO) koppeling te maken. Active Directory SSO is mogelijk met Microsoft Azure, Google en ADFS. Dat biedt psychologen en diagnostici de mogelijkheid om eenmalig in te loggen in het netwerk waarna zij automatisch toegang hebben tot RSP. 

Data-opslag
De data die in RSP worden opgeslagen zijn altijd gescheiden per instelling. In ons privacy statement lees je meer over het doel van het verwerken van data op onze servers. Wij werken conform de ISO 27001 en NEN 7510 normen voor informatiebeveiliging en uiteraard de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

Onbeperkt scoren
Vanaf 1000 afnames bieden we in RSP onbeperkte scoring aan. Dat is handig voor gebruikers die werken bij instellingen in de geestelijke gezondheidszorg, revalidatiezorg, forensische zorg of verslavingszorg.

Updates en releases
Veranderingen in tests en programma, en aanvullingen van nieuwe tests worden door ons automatisch aangepast. Dit doen we standaard ieder kwartaal, maar we voeren ook tussentijdse updates uit. RSPweb gebruikers zijn daarom altijd up-to-date. Voor gebruikers die nog werken met de On-premises variant is deze kwartaalupdate beschikbaar via een aparte website waar deze handmatig kan worden gedownload door de eigen ICT-afdeling.

 Veiligheid
Bij RSPweb bieden we logboekmogelijkheden voor het traceren van incidenten en toegang. De toegang tot cliëntgegevens is instelbaar per afdeling en indien gewenst zelfs per gebruiker.

Single Sign-On 

Koppel via ADFS

 

Wij ondersteunen ook ADFS voor Single Sign-On (SSO): gebruikersbeheer en autorisatie volledig vanuit de Active Directory van uw zorginstelling.

Eerder realiseerden we al SSO middels Microsoft Azure of Google, maar nu dus ook ADFS.

In eerdere versies van ons scoringsprogramma RSPweb moest daarvoor een zelfontwikkelde sleutelapplicatie geïnstalleerd worden in het netwerk, maar nu is het slechts nog een kwestie van uitwisselen van SAML bestanden.

 

 

We hebben de ADFS koppeling inmiddels bij twee grote GGZ instellingen gerealiseerd en waren verheugd met de reactie: “Nou dit ging wel heel vlot. Dat ging bij andere leveranciers meestal een stuk moeizamer”.