+31 85 130 67 62

GRATIS DEMO

GRATIS ADVIESGESPREK

DIGITAAL SCOREN

DIGITALE (NEURO-)PSYCHOLOGISCHE TESTEN

DIGITAAL SCOREN

Vragenlijsten afnemen

via RSP

  • Vragenlijsten afnemen bij cliënten
  • Effectmonitoring
  • Oorspronkelijke en up-to-date normen
  • Automatische rapportage

RSP wordt gebruikt voor het scoren van tests in diverse domeinen, van intelligentie, persoonlijkheid, gedrag en ontwikkeling tot neuropsychologie. Deze tests worden veelal begeleid afgenomen. Bovendien gebeurt dit vaak op basis van paper-and-pencil. Binnen RSP vind je ook vragenlijsten voor het meten en monitoren van klachten. Hierbij geldt dat in een aantal gevallen, zeker in tijden van COVID-19, het ook mogelijk is om deze vragenlijsten op afstand in te laten vullen. 

Nodig cliënten uit

Het uitnodigen voor het invullen van de vragenlijst kan via een link met anonieme code die de cliënt per e-mail ontvangt. Het is ook mogelijk de code handmatig aan de cliënt te geven. Met deze anonieme code logt de cliënt in op de website en kan op deze manier de vragen beantwoorden. De status kan op elk moment bekeken worden.

Alle data in één rapport

Testgegevens kunnen eenvoudig tot een klinisch of wetenschappelijk rapport verwerkt worden. Indien een deel van de tests face-to-face afgenomen wordt en een ander deel op afstand, worden deze data samengevoegd in één rapport.

Benieuwd welke vragenlijsten kunnen worden afgenomen? Stuur ons een mailtje.
Elk kwartaal wordt ons testaanbod uitgebreid met de nieuwste tests en normen.

Afname via PC, tablet of mobiel

Het is niet alleen mogelijk vragenlijsten op een computer of laptop af te nemen, maar ook op tablet of mobiele telefoon. Er is een speciaal ontwikkelde mobiele weergave waardoor het door de lettergrootte en knopgrootte eenvoudig is voor de cliënt om deze op zijn/haar telefoon af te nemen.