+31 85 130 67 62

GRATIS DEMO

GRATIS ADVIESGESPREK

DIGITAAL SCOREN

DIGITALE (NEURO-)PSYCHOLOGISCHE TESTEN

DIGITAAL SCOREN

Application Programming Interface 

WISC-V-NL,
WAIS-IV-NL en BAYLEY-III-NL digitaal scoren

Beschikbaar voor integratoren van scoringstools

Het inbouwen, controleren en onderhouden van meetinstrumenten die gebruik maken van normtabellen is specialistisch werk, kost veel tijd en verschilt per test.

Toch wilt u graag een diversiteit aan tests aanbieden. Met de Application Programming Interface (API) van Metrisquare heeft u toegang tot de normscores van vele psychologische tests van Pearson en kunt u zich focussen op uw eigensysteem en uw gebruikers.

 

API om tests van Pearson mee te scoren. Geschikt voor EPD leveranciers en test- en scoringsprogramma’s van derden.

  • Ondersteunt reeds 44 tests van Pearson
  • Eindgebruiker werkt in vertrouwde omgeving
  • Geen eigen realisatie van tabellen en analyse
  • Zekerheid van juiste manier van analyse
  • Invoerwaarden worden gecheckt op rang/cognitie
  • Verzamel eventueel data in eigen database
  • API voor elke test hetzelfde: eenvoudig en generiek
  • Eenvoudig uitbreidbaar

Scoren via API

Tests scoren

 

Toegang tot testen van Pearson
Benodigde invoerdata bestaan uit ruwe meetwaarden die vanuit uw programma naar het Metrisquare scoringssysteem worden gestuurd. Berekende resultaten, zoals normscores, worden direct teruggestuurd naar uw systeem. Op deze manier blijft de test in uw eigen omgeving.

Testresultaten & eigen visualisaties
Er is geen vakspecialistische kennis nodig voor implementatie van de scoring. Resultaten uit de API zijn geschikt voor toepassing in eigen visualisaties of databases. Het is voor de scoring niet noodzakelijk om de naam van een cliënt te verwerken. Geslacht, geboortedatum en opleiding zijn in veel gevallen wel nodig. De koppeling kan in JSON of XML, via https (SSL) en Single Sign-On (SSO).

In handen van specialisten
Wij zijn specialisten op het snijvlak van psychologie en ICT. Bij ons werken zowel software engineers als psychologen, waardoor wij u perfect kunnen ondersteunen in uw behoeften.

 

Privacy & gegevensbeveiliging

Metrisquare BV werkt op basis van de ISO27001 en NEN7510 normen voor beveiliging van medische gegevens. Voor GDPR compliance wordt er met verwerkersovereenkomsten gewerkt. Data worden door Metrisquare niet opgeslagen en ook nimmer gedeeld met derden. Ze worden enkel gebruikt voor de scoring van de ingevulde waarden en vervolgens gewist.