GRATIS ADVIESGESPREK

GRATIS DEMO OP LOCATIE 

DIGITAAL SCOREN

DIGITALE (NEURO-)PSYCHOLOGISCHE TESTEN

DIGITAAL SCOREN

Ontdek
en ontwikkel mee

Agora Metrisquare Community

Welkom in een tuin vol ontwikkeling

Metrisquare is gestart als platform voor psychologische tests. Binnen het platform wordt wetenschappelijk onderzoek naar (digitale) psychologische testen verricht.

De afgelopen jaren zijn er wetenschappelijke onderzoeken in de psychologie uitgevoerd waar Metrisquare’s software in gebruikt is. Moderne testen en diverse testbatterijen hebben via Metrisquare digitaal een weg gevonden en zijn gepubliceerd.

 

Gebruik Metrisquare en maak ook deel uit van ons grote netwerk

Platform waar je vrij kunt onderzoeken met Metrisquare testsystemen

Resultaten en inzichten delen met andere members

Emotie Herkenningstest

De Emotie Herkenningstest is een wereldwijd gebruikte test die ontstaan is vanuit de Metrisquare community.

Tijdens de Emotie Herkenningstest (ERT) veranderen afbeeldingen van gezichten geleidelijk van neutraal naar een specifieke emotie. De proefpersoon wordt gevraagd de emotie te herkennen en aan te duiden met de knoppen op het scherm.

De ERT is ontwikkeld door Barbara Montagne, Roy Kessels, David Perrett en Edward de Haan. Regressiegebaseerde normen zijn beschikbaar, gebaseerd op 373 gezonde proefpersonen uit Australië, Nederland, Ierland en Duitsland in de leeftijd van  8-75 jaar oud.

De data van individuele deelnemers worden opgeslagen en zijn in detail beschikbaar voor wetenschappelijke analyses. Voor klinische doeleinden is een PDF rapport beschikbaar, waarin de prestatie van de proefpersoon in percentielen getoond wordt, per emotie en als totale score.

De auteurs hebben de test beschikbaar gemaakt in het Metrisquare platform. De test kan volledig gratis gebruikt worden door alle Metrisquare leden. U kunt een Metrisquare account aanmaken tegen een kleine, eenmalige vergoeding of een gratis account aanvragen bij Roy Kessels.